Château Grangeneuve – 2015
Druetyper:
65% Merlot – 35% Cabernet Franc
Jordtype:
(lerjord og kalksten)
”Boutenac terroir”
Lagering:
Hviler 6 mdr. i ståltanke inden tapningen
Høstmetode:
Manuel høstning af alle druerne.
En lang maceration (hvor mosten ligger med
Drueskalen i 10-12 dage)
Alc: 15 %
Chateau Grangeneuve har en buket med røde frugter er eksplosiv fra de første øjeblikke, hvorefter det efter nogle få minutter giver plads til masser af krydderier. I munden er det synonymet til en fornøjelsesvin med et saftigt, crunchy angreb. Dens lette garvestof og dens frugtagtige karakter gør det til en vin til deling og fejring i høj kvalitet.
Denne fantastiske franske perle fra Bodeaux, er perfekt til:
En god saftig steak, grillet lamme-koteletter, og egner sig også til kraftige oste.
Serveres ved 18. gr.