CAP D’AGDE Rosé – Cotes de Thau
Druetyper:
50% Cinsalut, 30% Marselan, 20% Syrah
Jordtype:
Alluvium (lerjord med kalksten)
Sandjord
Høst-metode:
Druerne høstes meget tidligt om morgen og bringes omgående til vinkælderen, hvor stilkene fjernes for at undgå bitterhed i den færdige vin.
Produktions-metode:
En del gæret uden skallen og en er skindkontakt mellem druer og most i ca. 9 timer
(saignée metoden) i ca. 16-18 timer
Saignée metoden minder meget om aftræksmetoden, men adskiller sig fra denne ved, at det kun er en del af mosten som fjernes fra skallerne.
Vinen gæres ved lave temperaturer for at bevare mest mulig frugt i vinen
Alc: 12,5 %
Perfekt ledsager til alle salater, stegt lam og stegt/grillet
Fisk eller Skaldyr.
Prøv denne Rosé-vin til skaldyr eller fisk, en unik oplevelse Men den har også sin plads, som et glas der bare nydes. . .
DENNE ROSÉ, HAR VUNDET SØLVMEDALJE I PARIS I MAJ 23’