Château Hostens-Picant Rouge – 2016

Druetyper:
70% merlot – 30% cabernet franc på 36 år gamle vinstokke

Jordtype:
Lerjord, kalksten og flinte-sten

Gæring og Lagering:
Alkoholisk gæring i Ståltanke. Lagering 12-14 mdr. i franske egetræsfade

Høstmetode:
Manuel høstning af alle druerne.

Alc:
14,5 %

Lagrings-potentiale 14 – 18 år
Åbnes 2-3 timer inden nydes, eller dekanteres. . . . . .

Denne franske perle, er Château Hostens Picants signature rødvin. Vinrankerne dyrkes på vinmarkens bedste ler-kalksten og ler-flint. Den anerkendes ofte som værende en af de bedste Bordeaux-vine. Den er produceret med den største omhu og opmærksomhed for detaljer. Dens modningsfase i fransk egefade giver vinen en meget behagelig struktur og hjælper den med at ældes under de allerbedste forhold.
En meget harmonisk vin perfekt til en god bøf, Confiteret and eller en ægte fransk Livarot Ost. 2016 var en super årgang i Bordeaux – Chateau Hostens-Picant er et glimrende eksempel
og har netop modtaget guldmedalje i Paris.

Prøv den til en fransk camembert eller andre oste . . . Uhmmm
OG. . JA, VINEN HAR INGEN STREGKODE !!! SÆLGES NORMALT KUN TIL RESTAURANTER. . . ENDA PÅ 2 AF DE BEDSTE MICHELIN-RESTAURANTER I PARIS . . .

Press reviews: – American Journalist James Suckling : 91-92 – Wine Spectator Magazine: 92 – Le Figaro Magazine: 15 – – Gold Medal Concours de Bordeaux 2019 & 2021